Ar girdėjai NAUJIENĄ???
Unikalus produktas Lietuvos rinkoje - makaronai su svirplių miltais!
Nuo šiol galite mėgautis sau įprastais ir dar neatrastais makaronų patiekalais nesibaimindami per didelio angliavandenių kiekio. Subalansuota sudėtis ir net 21,6 g baltymų (100 g makaronų kiekio)!
Svarbu atkreipti dėmesį į itin skanią ir geriausiems patiekalams pritaikytą
radiatori makaronų formą, kur kiekviename griovelyje ir bangelėje išlieka gausus jūsų pagaminto mėgstamo padažo skonis. Makaronai su svirplių miltais puikiai tinka tiek švelniems, tiek aštresniems patiekalams.
Sudedamosios dalys:
kvietiniai miltai, vanduo,
kiaušiniai, naminių svirplių (
Acheta domesticus) miltai 8,8%, druska.
Grynasis kiekis: 250g
MAISTINGUMO DEKLARACIJAKiekis: 100g
Energetinė vertė
|
1345 kJ / 317 kcal
|
Baltymai
|
21,6g
|
Riebalai
|
2,5g
|
Iš kurių sočiųjų riebalų rūgščių
|
1,2g
|
Angliavandeniai
|
58,8g
|
Iš kurių cukrų
|
0,4g
|
Skaidulinės medžiagos
|
4,6g
|
Druska
|
0,04g
|
|
|
|
|
PARUOŠIMAS: 2 porcijos. 1. Užvirinkite 1,5 l pasūdyto vandens. 2. Įdėkite 250 g makaronų ir išmaišykite. 3. Virkite 10 min. nuo vandens užvirimo. Verdant kelis kartus pamaišykite. 4. Vandenį nupilkite ir makaronus patiekite.
Laikyti sausoje ir vėsioje vietoje.
Įspėjame! Gali sukelti alerginę reakciją žmonėms, alergiškiems vėžiagyviams ir moliuskams. Sudėtyje gali būti salierų, garstyčių, sezamo sėklų, žemės ir kitų riešutų, pieno, glitimo turinčių javų ir jų produktų pėdsakų.
Gamintojas: MB "Suvalkijos svirpliai", Jaunimo g.1-10, Marijampolė, Lietuva www.suvalkijossvirpliai.lt